Doe mee aan The Big Shift en maak impact

Stel je voor: je staat ‘s morgens op met een idee om een belangrijke uitdaging van de samenleving aan te pakken. En samen slagen we erin om jouw idee ook écht realiteit te maken. Dat is exact de ambitie van The Big Shift.

Vooruit lanceert The Big Shift: onze uitnodiging aan iedereen om de samenleving beter, warmer, meer solidair te maken.

We zijn er rotsvast van overtuigd dat elke mens het talent heeft om de wereld niet alleen te zien zoals hij is, maar ook hoe het beter kan.

Elke dag hebben mensen ideeën die te goed zijn om in een schuif te belanden. In het dagelijkse leven zien ze 1001 dingen die beter kunnen. Maar als ze het ook echt beter wil maken, botsen ze op taboes en vastgeroeste structuren.

En wie bijvoorbeeld merkt dat het niet goed gaat met iemand, slaat heel vaak alarm en stelt zélf al oplossingen voor.

Met The Big Shift willen we al dat sociale engagement omzetten in echte impact.

Het klimaat, een betaalbare energiefactuur, een goede work-life balance, jobs die zekerheid bieden, een veilige thuis voor elk kind, betaalbare woningen…

Wat zijn de belangrijkste uitdagingen van vandaag en morgen?


Ieders stem is echt belangrijk. Want de komende weken en maanden denken we na over oplossingen voor die uitdagingen.

Conner Rousseau: “De kracht van mensen en hun ervaringen is grenzeloos. Ze bruisen van goede ideeën, maar zoeken een platform waar ze niet alleen kunnen meepraten of meedenken, maar vooral mee beslissen en meedoen. 

Hoe zot zou het niet zijn dat mensen vooruit kunnen dankzij ideeën die ze zélf hebben bedacht? Dat kan bij The Big Shift.”